Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2011 13:16 - Как свалих излишните килограми с лунната диета
Автор: otslabnete Категория: Други   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте драги читатели на най-новият ми блог посветен на бързото, лесното и здравословното отслабване.

Защореших да създам този блог? Отговора е много елемнтарен - искам да помогна и на другите хора със съвети относно техните килограми. Както е известно на повечето от нас, населението на страната затлъстява със страшни темпове. Каква точно е причината за този диетичен проблем не мога да кажа, но той е на лице.

В интернет можете да намерите десетки сайтове пълни с диети които ви предлагат нереални успехи. Не е здравословно да всалите 10 кила за 15 дена, а да не говорим, че след като прекратите диетата, свалените килограми бързичко ще се натрупат пак. Тези сайтове са направени с единствена цел - печалба и не препоръчвам да следвате диетите които ви предлагат.

Сега, след този кратък предговор, нека навлезем в истинската диетологична материя.

Лунна диета
Какво и е специалното на лунната диета?
Лунната диета е една от най-популярните диети в света. Ползва се от бедни и богати, малки и големи, мъже и жени. При нея основната идея е да не се храните 4-5 предварително ясни дена в месеца, а да пиете само вода през тези дни.

А какво представлява самата диета?
Самата диета се обославя на въздействието на лунната гравитация над земята и всички живи същества на земята. Както някои от вас знаят, голяма част от човешкото тяло се състои от течности (вода), а луната влиае в голяма степен на течностите. При четирите основни фази на луната, задържането на течности в организма намалява, затова и се поема само вода, а тялото ни не мисли за храната. Така, ще пропуснем храненето през целият ден. Ако все пак не можете да издържите смао на вода, можете да поемате сокове от прясно изцедени плодове.

Това е за сега за лунната диета. В следващият ми пост ще разгледаме друга много популярна диета, а именно - 90 дневната диета.



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otslabnete
Категория: Други
Прочетен: 9025
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930